torsdag 3 mars 2016

Hemma igen!


Vet ni, vi är sedan några dagar tillbaka åter på hemmaplan igen.
Vi har haft en härlig semester med sol, salta bad, lata dagar, lite mer aktiva dagar, shopping, god mat, nya upplevelser och alldeles, alldeles underbart.

Så, vart var vi? Jo vi var i Dubai. Ett ställe jag verkligen rekommenderar. Här finns allt och lite till. Gärna i stor skala. Vad sägs om ett av världens största köpcentra med butiker som allt från HM till Gucci, Prada och Jimmy Choo. Förutom shopping, restauranger och caféer finns här bl.a. ett stort akvarium och en skridskobana. Vi tillbringade sex timmar här och såg bara en bråkdel.

I Dubai finns också världens högsta hus, Burj Kalifa, världens enda 7-stjärniga hotell, Burj al Arab, världens största flygplats sett till antalet internationella resenärer. Världens största konstgjorda ö, formad som en palm. Listan kan göras lång. De gillar tydligen inte det där med småskalighet. 😉

Hur som helst, det bör upplevas. Vi hade mellan 28 och 30 grader varje dag och solen sken på oss i princip hela tiden och havet bjöd på sköna bad. Ljuvligt!

Här kommer några bilder från vår vistelse i Dubai:













Så nu är vi alltså tillbaka och kör vardag igen. Fast det är ju fredag imorgon och därmed har vi en skön helg framför oss!


Ha en fortsatt toppendag!




8 kommentarer:

  1. Åh vi var där för några år sedan och jag känner igen alla bilderna du visat. Mycket att se och uppleva där, så jag skulle gärna åka tillbaka igen. Vilket annorlunda land!!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Så underbart det ser ut.....åhhh. Önskar dig en fin fredag. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Nämen åh vilka härliga bilder! Blir så sugen på att resa :D

    SvaraRadera
  4. Okej, var det där ni var. Här aldrig varit där själv. Men det ser jätte vackert ut.
    Kram mamma c

    SvaraRadera
  5. Härligt dit vill vi också :) kram Diana

    SvaraRadera
  6. Det låter som en härlig resa!

    SvaraRadera
  7. Woooo,underbart ♡ ...
    Välkomna hem!

    /Kram

    SvaraRadera
  8. Men sååå underbart, vilken resa ni gjort, härligt. Kramisar Tina

    SvaraRadera